Welkom

Teamify Ambassadors

Welkom bij Teamify!

Klaar voor het avontuur?

Proficiat! Je hebt daarnet beslist om structuur te brengen in je bedrijf, zodat jij en je team kunnen schitteren daar waar jullie passie zit!

Met Teamify bouw je straks de blauwdruk van je bedrijf. Een complete documentatie die jou en je team in staat stelt om de activiteiten op de werkvloer op een consistente, nauwkeurige en gestroomlijnde manier uit te voeren. Dankzij het procedurebord heb je alle instructies, documenten en checklists bij de hand.

Ook wakker je kennisdeling aan. In de kennisbank kunnen alle collega’s hun kennis, bronnen, handige links en andere succesrecepten op een gestructureerde manier met elkaar delen. Zo zet je niet alleen in op kennisbehoud, maar bouw je ook aan het intellectuele kapitaal van je bedrijf.

In de to do module kan je taken en checklists delegeren aan je team, en hun status opvolgen. Zo zorgen jullie er samen voor dat niets of niemand vergeten wordt. En zien jullie de bomen weer door het bos!

Elkaars vlammetje en het werkplezier extra aanwakkeren? Dat doe je vanaf nu in het complimentenbord. Een toffe social wall vol inspiratie, motivatie en good vibes!

Wist je dat…
– het ook mogelijk is om de jaardoelen van het bedrijf weer te geven in Teamify?
– je een leuke welkomstboodschap of missie kan instellen op het beginscherm van Teamify?
– je met rechten en rollen zelf bepaalt wat je collega’s autonoom kunnen doen in Teamify?

***Jouw account wordt met de grootste zorg door onze Rangers ingericht.
In de komende uren zal je een welkomstmail ontvangen met je persoonlijke login-link!***

“We kijken er naar uit om ook jullie werkgeluk-vlammetje aan te wakkeren!
Let’s fire it up!”

Karen Dendas, founder van Teamify