Digitale draaiboeken in de evenementensector: FarmFun

Teambuildings met een hoog fungehalte

FarmFun is dé place to be voor teams die staan te loeien voor een farmtastische teambuilding. In de hoofdvestiging te Bocholt, en de twee franchisevestigingen te Essen én Merchtem worden er teambuildingactiviteiten, vrijgezellendagen en kinderfeestjes georganiseerd op de boerderij. Knap concept! Om ervoor te zorgen dat zijn franchisehouders ook ‘funbelievable moments’ kunnen creëren, schreef Chief Executive Farmer Patrick Weltjens een waar franchisehandboek uit.

Digitale draaiboeken voor evenementenbedrijf FarmFun

Digitale draaiboeken

“Bij FarmFun zijn we sterk aan het groeien! Dat is natuurlijk fantastisch, maar ik wil wel vermijden dat alle kennis bij één sleutelpersoon blijft zitten. We hebben als mens immers geen eeuwig leven, dus het kan best zijn dat we morgen niet meer op onze stoel zitten. Je weet maar nooit! Handelingen en richtlijnen die voor de ene persoon vanzelfsprekend zijn, zijn dat daarom nog niet voor de andere persoon.

Daarom documenteren wij onze processen. Dankzij heldere procedures zijn zowel ons interne team te Bocholt als de teams van andere vestigingen goed geïnformeerd én kunnen ze overal dezelfde werkwijze toepassen.” vertelt Patrick.

Compleet franchisehandboek

“Teamify is een handig hulpmiddel waarin onze procedures gecentraliseerd en netjes geordend teruggevonden kunnen worden. Zodra er een vestiging bij komt, hoeven we slechts een gebruiker aan te maken, rechten toe te kennen en er staat meteen een compleet handboek klaar waar de franchisehouder mee aan de slag kan. Aan de hand van filmpjes kan er getraind worden hoe we onze speluitleg geven, en bij de onboarding van een nieuwe vestiging wordt er nu niets meer vergeten. Bovendien is het een flinke geruststelling dat alles is uitgeschreven en iemand anders de dagdagelijkse taken gewoon kan overnemen.”

Draaiboek evenementenbedrijf FarmFun

Sharing is caring

“In de Teamify kennisbank kan iedereen handige weetjes toevoegen. Hierin verzamelen we bijvoorbeeld wat er in de buurt van iedere vestiging te beleven is, welke plaatsen er ideaal zijn voor overnachtingen en waar je lekker kan eten. Zo handig dat alle informatie bij elkaar staat en dat alle franchisehouders hieraan bijdragen!”

Positief overbodig

“Ik wil Teamify aanbevelen aan iedere ondernemer die zijn bedrijf groter wil maken dan zichzelf. Stel jezelf eens de vraag wat er zou gebeuren als je een aantal weken onverwacht uit je bedrijf zou zijn door bijvoorbeeld een ziekenhuisopname. In welke chaos laat je je mensen dan achter? We hebben nu een tool waarin ons volledige franchisehandboek, ons huisstijlhandboek én onze dagelijkse procedures gecentraliseerd en gestructureerd zijn. Alles staat op één plek en iedereen weet onze documentatie te vinden. En zoals je weet… goede afspraken maken goede vrienden!”

Digitale draaiboeken in de eventsector bij FarmFun te Bocholt

Wil je ook de werking van je bedrijf online documenteren?

Ben jij net zoals Chief Executive Farmer Patrick op zoek naar een gebruiksvriendelijke tool om franchisehouders te trainen en knowhow te delen? Contacteer onze Rangers voor een videodemo.