Start 2 Delegate

Vind je het moeilijk om de controle los te laten?
Denk je steeds: “wat ik zelf doe, doe ik beter”?
Heb je geen zin om constant brandjes te blussen?

In deze minicursus maak je een overzicht van alles dat je vandaag doet, en beslis je welke zaken je gaat loslaten, delegeren of automatiseren.

***Ideaal voor (solo)ondernemers en leidinggevenden die het veel te druk hebben en willen beslissen wat ze gaan delegeren.***

Loslaten. Hoe begin ik er aan?

Je bent ondernemer geworden omdat je een expert bent met een passie voor het vak. Je vindt alles aan je bedrijf boeiend en houdt ervan om bergen te verzetten. Lekker productief! I feel you! 😉 Maar je bent ook ondernemer omdat je de vrijheid wil om te creëren en innoveren. En genieten van het leven. Dus…… zal je moeten leren delegeren!

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder

Delegeren, dat gaat niet van de ene dag op de andere. Maar er bestaat wel een strategie voor. Pak het stapsgewijs aan, en je zal merken dat er weer ademruimte komt.

In deze minicursus gaan we te werk in 5 stappen. Omdat ik de zaken graag praktisch maak, kan je een Excel-sheet downloaden om de inzichten direct in de praktijk te brengen. Wil je de juiste zaken loslaten? En zo tijd vrij krijgen om datgene te doen dat écht binnen je ‘zone of genius’ zit? Let’s go then!